Svenska / English

↑ Return to Om Astrada

Karriär

Häng med du också!

Astrada letar alltid efter nya medarbetare som kan bidra med tekniskt eller affärsinriktat kunnande för att stärka vårt konsultlag. Vi arbetar med att ge våra kunder tillförlitlig lönsamhetsinformation i form av exempelvis produktkalkyler.

Våra kalkyllösningar används i dag av en rad stora industrier och företag inom olika verksamhetsområden. 

Filosofin hos Astrada är att medarbetarna utvecklas som mest och bäst när de trivs med sitt jobb, samtidigt som det ska vara utmanande och krävas ansvarstagande. Därför är vi måna om att du som söker jobb här har samma stora intresse som oss för lönsamhetsanalyser i nära samarbete med kund, samt av att använda den senaste databastekniken och Astradas egna mjukvara som tekniska verktyg i det dagliga arbetet.

Hos Astrada kombineras dessutom konsultverksamheten med utveckling av den egna mjukvaran Astrada4. Därför söker vi inte bara efter dig som vill jobba som konsult, utan även efter personer med huvudfokus på programvaruutveckling.

Vi söker framförallt dig som har en masterexamen i teknik, systemvetenskap eller ekonomi. Tycker du att Astrada låter som en intressant arbetsplats, tveka inte att skicka ett brev till oss och berätta varför just du skulle passa att jobba hos oss. Glöm inte att bifoga CV.

E-mail: career@astrada.se